KOMPLETTA FLYTTJÄNSTER

Ellit flytt och städ AB  erbjuder en kombination av professionell företagsflytt och flyttstädning i ett totalkoncept. Detta gör oss till en total entreprenör inom flytt och städtjänster. Att anlita oss som samarbetspartner kommer att ge ett resultat som du blir fullt nöjd med. Vi håller vad vi lovar.

För dig som anlitar Ellit Städ och Flytt AB som privatperson är det extra fördelaktigt eftersom du till skillnad från andra flyttjänster kan använda rut-avdraget för just flyttstädning.
Vi som städfirma är väl medvetna om vad som krävs för en lyckad flyttstädning, därför anpassar vi våra tjänster så att både du och nästa hyresgäst eller ägare blir nöjda med resultatet.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU PACKAR

Att tänka pa när du packar ditt bohag.  Rejäla kartonger med lock, helst i samma storlek, ar viktigt.  Flyttkartonger ar naturligtvis bäst.  Kolla att du viker dem rätt. Banankartonger gar också bra.  Packa kartongen full, tyngre saker i botten och fyll med ex. kuddar eller kläder.

När du packar kartonger med böcker, fyll dem till hälften och ta sedan lättare saker högst upp. Allt som far plats i en kartong bor vanligtvis packas i en sedan, det ar lättare och säkrare att stapla likadana kartonger i bilen, an att ha ex. plastbackar och lösa föremål. Tallrikar packas gärna stående med extra hopskrynklat papper i botten.

Meddela oss om ni har speciellt värdefullt porslin eller glas eller andra sköra prydnadsföremål. Mark upp dessa kartonger speciellt. Kristallkronor packas av oss och likaså större tavlor om ni sa önskar.

Värdesaker som pengar, bankböcker, kameror och smycken bor ni själv ta hand om. Se till att du laggar nycklar till den nya lagenheten och dina egna ytterkläder där de inte blir nedpackade.
Ben pa bord och sängar skall vara demonterade. Tv-apparater, stereoanläggningar och datorer bor du koppla bort kablarna pa, och transportsäkrade.
Vi kan inte ta ansvar for blommor eller temperaturkänslig gods som kyl- och frysvaror.

Vi flyttar inte levande djur eller brandfarligt gods.
Tank pa att ev. diskmaskin och tvättmaskin ska kopplas ur fore flytten. Flyttpersonalen har inte behörighet att göra detta.
Täcken, filtar, kuddar och liknande packas i plastsäckar och tejpas. Langa föremal såsom gardinstänger, sopkvastar och liknande kan buntas ihop flera stycken och tejpas till ett paket for lättare hantering.
Bor du i ett område med vägbom eller ska flytta till sådant område, tala da med hyresvärden och ordna sa att vi kan kora fram till din bostad.

Flytt pa lördag eller sondag?
Kontrollera att du har nyckel till din nya lagenhet. Kan man skriva pa kartongerna? Ja, gärna en mindre text pa kartongens ena gavel. Ni far etiketter av oss att skriva pa. Det ar bra att förutom innehall även ange vilket rum kartongen ska till, ex. kok, badrum. När du packat upp kartongerna, förvara dem tillplattade och vanda at samma hall pa en torr och val skyddad plats tills de hämtas. Kontakta oss när ni vill att vi ska hämta kartongerna.
Lycka till!